Arkadaşlar sitenin yöneticileri çok gerizekalı olduğundan 7 günlüğüne banlanmış bulunmaktayım. Zaten bırakacaktım siteyi, beni oraya bağlayan pek bir şey kalmadı, anca gelen sorulara bakıp arada konu dışına göz gezdiriyordum da orada da kalite de iyicene bozdu. Kısacası, zaten değil, yakında tamamen bırakıyorum.

Siteye harcadığım vaktin çoğu boşa gitti. Sizin de bu ve bunun gibi fuzuli sitelerden (örnek: frmtr) kurtulup daha yararlı işlerle meşgul olmanızı diliyorum. :)

Artık sorularınızı oradan değil buradan sorun, sanırım bazı arkadaşlar sorularının yorum olarak yayınlanmasını istemediklerinden oradan özel mesaj yoluyla soruyor. Onlara iki seçenek sunuyorum.

Blogta onay sistemi olduğu için şöyle bir şey yapabilirsiniz.

[DİKKAT ÖZEL!](buraya mailiniz) Azimliyazar kardeş benim şöyle bir maruzatım olacaktı...

veya direkt olarak dolkrutos@gmail.com'a mail atabilirsiniz.

NOT!!: Maili vermem blogu asla kullanmayın dediğim anlamına gelmiyor. Buraya sorduğunuz sorular başka insanların da işine yarayabilir. Lütfen bunu da göz önünde bulundurarak yalnızca özel olduğuna inandığınız soruları sorun.

Not2: Kitap tavsiyesi olarak pek bir cevap alamassınız çünkü bildiğim ve çözdüğüm kitapları kaynak önerilerinde yazdım zaten. Tutup da final mi körfez mi diye sormayın, çözmedim, bilmiyorum.

Not3: Bazı arkadaşlar çok genel sorular soruyorlar, bunlara cevap vermem mümkün değil arkadaşlar. Özeti "Merhaba ben YGS'ye giricez sizce napmalıyım?" şeklinde olan sorular sormayın arkadaşlar.