Önemli: Lütfen aşağıdaki adresteki birinci ve ikinci yazıyı ve daha sonrasında sorunuzla alakalı gözüken yazıları okumadan (bana kalırsa hepsini okuyun çünkü ilk yazılarım birbirine girmiş vaziyette.) ve sağdaki kutudan arama yapmadan soru sormayın.
http://azimliyazar.blogspot.com.tr/2013/07/ygs-lys-dizin.html

Önceki Soru Cevap yazısının linki:  http://azimliyazar.blogspot.com.tr/2014/05/ygs-lys-soru-cevap-2.html

Sorulara dönüş sürem ortalama 2 gün olup 5 güne çıkabilir.

"TM'yim napmalıyım, bana ne önerirsin." tarzı genel soruları yanıtlamıyorum. Önce yol haritanızı bu blogu okuyarak ve kendiniz araştırarak belirlemeniz gerek, her şeyi ben özetleyemem. Kaynak isteyen soruları yanıtlamıyorum kusura bakmayın. Kaynak olayına çok takıyorsunuz, blogta "YGS'den önce 2008 yılında basılmış final yarıyıl tatili çalışma kitabını" çözdüm dememe rağmen hala aynı sorular..

Özenli ve detaylı sorular özenli ve detaylı cevaplandırılacaktır.

Özel sorular için: dolkrutos@gmail.com
Fakat buradan sormanız başkaları için yararlı olacaktır.

Bir de uyarı. Gerçi zaten olayın farkındasınız ama yine de söyleyeyim; üniversite 2.sınıftayım. Bu sene mezun olan ve benim gibi ortalama bir Anadolu lisesinden çıkıp son sene kasıp başarılı olan kişilerden yardım almalısınız. Ben mezun olalı bir sene oldu çünkü. Ama yazılarımı mezun olduğum anda yazdığım için o psikolojiyle yazıldılar, onların geçerliliğini koruduğu söylenebilir.