Merhaba arkadaşlar,

Duydum ki LYS'ye girmişsiniz. (Evet olaylardan biraz uzağım şu anda :P) Hepinize geçmiş olsun. Ben şu an Slovakya'da stajdayım. Stajı bulmam ve Avrupa gezilerim hakkında bir yazıya başladım fakat bitiremedim çünkü günlerim bu aralar biraz dolu geçiyor ama vakit bulunca bitireceğim.

LYS hakkında söyleyebileceğim, duydum ki geçirmişler. Sakin olun bize de geçirmişlerdi. Kulislerde "Alican YGS'de ilk 1000'deydi Matta 30 net yapınca üzüntüsünden Fene girmedi." gibi laflar bile dönüyordu. Geçiyorsa herkese geçiyor arkadaşlar üzülmeyin. Bana da aynı şey oldu. Ben sınavda "Şu soruları boş bırakayım da sonra bakarım." diye es geçtiğim sorulara sonra bir daha geri dönememiştim ki bir tanesi basit bir matriks sorusuydu. Sınavdan çıktım, "Ula noldu az önce ya edalarıyla" aval aval baktım etrafa, sonra arkadaşımı aradım "Noldu yaptın mı?" diye sordum, küçük Emrah vari bir tonla "Yapamadım" cevabını aldım. Koca bir sene benim yapamadığım matematik problemlerini çözen arkadaşım sınavdan 34 net yapıp çıktı. Oluyor yani böyle.

Donanımhaberin komik ssler arşivinde şöyle bir laf vardı, aslında elemanın düşünüş tarzı komik ve saçma ama dediği doğru. SSyi bulamadım, direkt o özdeyişi yazayım:

"ÖSS çalışmayın. Mafia 2, GTA IV, Red Dead Redemption gibi oyunlar 4 yılda bir gelir. ÖSS her sene var."

Sınav her sene var arkadaşlar. Moralinizi bozmayın. Ama her sene olduğunu düşünerek de girmeyin fene, hemen pes etmeyin, elinizden geldiğini yapın.

Bol şans!